Вошини клинци узели меру “ђаволчићима”

Сви голови постигнути су у првих 45 минута утакмице. Домаћи су до предности дошли већ након петнаест минута игре, када је Дарио Јањић добро одмереним ударцем са ивице шеснаестерца приморао Недовића да вади лопту из мреже.

На 2:0 повисио је Давид Скорупан у 33. минуту снажним и прецизним ударцем са дистанце, да би два минута касније капитен “ђаволчића” Виктор Живадиновић смањио заостатак после корнера и рикошета у казненом простору Новосађана.

Испоставило се то као коначан резултат сусрета, иако су изабраници тренера Милоша Симића у наставку утакмице на све начине покушавали да дођу до изједначујућег поготка.

“Ђаволчићи” су тако остали на учинку од два освојена бода, а наредну прилику за први тријумф у новој сезони Омладинске лиге Србије имаће након репрезентативне паузе у сусрету са вршњацима из Новог Пазара.

ВОЈВОДИНА – РАДНИЧКИ 1923 2:1 (2:1)

НОВИ САД
Стадион: ФЦ “Вујадин Бошков”.
Гледалаца: 100.
Судија: Душан Белић (Зрењанин).
Стрелци: Јањић у 15. и Скорупан у 33. минуту за Војводину, а Живадиновић у 35. минуту за Раднички 1923.
Жути картони: Станишић (Војводина), Радојковић (Раднички 1923).

ВОЈВОДИНА: Матић, Велицки (од 80. Стојановић), Продановић (од 88. Еремић), Пилић, Мићуновић, Боровина (од 65. Бошкан), Јањић (од 82. Станишић), Перановић, Јауковић (од 56. Божичић), Нинковић, Скорупан.

РАДНИЧКИ 1923: Недовић, Славковић (од 46. Димовски), Радојковић, Живадиновић, Топличевић, Јовановић, Петронијевић (од 79. Јелић), Павловић (од 87. Грујић), Лукић (од 76. Петровић), Ракићевић, Томић.

P