Вођени жељом да поправе утисак након пораза на пређашњем гостовању београдском Графичару, “ђаволчићи” су у данашњи меч са Лучанцима ушли веома мотивисани и чврсто решени да пробију резултатску баријеру и упишу свој први тријумф у новој сезони Омладинске лиге Србије.

Почетак је био прилично обећавајући, с обзиром да је Вук Топличевић већ у 2. минуту натерао голмана Младости Николу Поповића да вади лопту из мреже. Одлично се млади штопер снашао у гужви пред гостујућим голом и са неких десетак метара послао лопту право под рашље.

Вођство “ђаволчића” трајало је све до 36. минута, када је Попов умакао својим чуварима, избио испред Недовића и рутински га савладао.

Четири минута касније гости остају са играчем мање на терену, након што је Бонџулић зарадио другу јавну опомену, али им то није сметало да у уводним минутима другог полувремена дођу до преокрета. Стрелац је поново био брзоноги Попов, који је казнио лошу процену голмана Недовића.

“Ђаволчићи” су тако са играчем више били принуђени да се спашавају новог пораза. Улога спаситеља припала је Вуку Топличевићу, који је у самом финишу утакмице успео да по други пут савлада голмана Младости Поповића за коначних 2:2.

Са два освојена бода у прва три кола, екипа тренера Милоша Симића налази се у доњем делу првенствене табеле, а већ за викенд је очекује нимало лако гостовање некадашњем прваку државе Војводини.

РАДНИЧКИ 1923 – МЛАДОСТ (Л) 2:2 (1:1)

КРАГУЈЕВАЦ
Помоћни терен стадиона “Чика Дача”.
Гледалаца:
200.
Судија: Стефан Филиповић (Јагодина).
Стрелци: Топличевић у 2. и 88. минуту за Раднички 1923, а Попов у 36. и 52. минуту за Младост. Жути картони: Топличевић, Димовски (Раднички 1923), Бонџулић, Вучићевић, Попов Маринковић, Митровић (Младост Л).
Црвени картон: Огњен Бонџулић (Младост Л) у 40. минуту.

РАДНИЧКИ 1923: Недовић, Радојковић (од 74. Димовски), Живадиновић, Топличевић, Јовановић, Ђаловић (од 64. Грујић), Турај, Петронијевић, Павловић (од 81. Јелић), Лукић, Ракићевић.

МЛАДОСТ (Л): Поповић, Павловић, Недељковић (од 46. Гогић), Калајџић, Петровић, Шајиновић (од 90. Митровић), Бонџулић, Вучићевић, Попов (од 58. Тодосијевић), Бошковић (од 23. Маринковић), Милошевић.

P