Опстанак примарни циљ “ђаволчића” и у новој такмичарској сезони

Предвођени повратником на клупу, Милошем Симићем, наши омладинци су у минулих месец и по дана предано радили на подизању форме и уигравању свих линија тима пред старт новог шампионата. Припреме су, према Симићевим речима, протекле у складу са очекивањима, а утисак су једино поквариле повреде неколицине играча.

– Генерално можемо бити задовољни протеклим припремама, иако смо у самој завршници имали одређених проблема са повредама. Момци су добро радили, испуњавали све зацртане задатке, тако да спремни дочекујемо старт новог првенства – сумирао је Симић утиске по окончању припремног периода.

Играчки кадар је током лета “освежен” неколицином новајлија. Највише се очекује од Вука Топличевића, перспективног централног дефанзивца који је стигао из београдског Вождовца.

– Ради се о веома талентованом момку, који је већ током припрема показао да ће представљати велико појачање за наш тим. Он повремено тренира и са првим тимом, што му свакако доста значи на пољу играчког напретка – сматра Симић.

“Ђаволчићи” су прошле сезоне “на мишиће” успели да изборе опстанак у Омладинској лиги Србије. Сезону су окончали на дванаестој позицији, тик изнад зоне испадања. Опстанак у највишем рангу такмичења биће примарни циљ наших омладинаца и у наступајућој сезони.

И ове сезоне приоритет ће нам бити опстанак у лиги. Надам се да ћемо успешно одговорити зацртаним циљевима и да ћемо сезону окончати у средини табеле – поручио је Симић.

P