Тунижанин Бен Хасин за још убојитији напад Крагујевчана

Први контакти између две стране успостављени су још пре две године, али је тада Бен Хасин ипак одлучио да пређе у Ел Сахел, један од највећих клубова у Тунису. Како се у међувремену Ел Сахел суочио са финансијским проблемима, преговори су обновљени и окончани потписивањем двогодишњег уговора на обострано задовољство.

Бен Хасин је иначе прилично захвалан играч, универзални офанзивац који се најбоље сналази у улози левог крила, али је подједнако учинковит и као полушпиц. Позитивна околност за њега је што ће поред себе имати репрезентативца Туниса Салија Вижђија, који ће му сигурно олакшати тај почетни период привикавања на нову средину.

– Дошао сам у клуб са којим делим визију и заједничке циљеве. Осим тога, привукла ме је сама репутација клуба, као и резултати које је бележио у прошлој сезони. Након неколико разговора са челницима клуба постало ми је јасно да се наше амбиције подударају. Надам се успешној сарадњи на обострано задовољство. Настојаћу ћу својим вештинама, борбеношћу и досадашњим исксутвом помогнем клубу у достизању још виших циљева. Такође, верујем да ћу временом успети да изградим и добар однос са навијачима о којима сам чуо доста лепих речи – открио је 24-годишњи Тунижанин мотиве доласка у клуб са “Чика Даче”.

P